Word lid!

Wij waarderen uw interesse in de KVBK. Als lid krijgt u 11 à 12x per jaar de Militaire Spectator thuisgestuurd en kunt u altijd gratis deelnemen aan lezingen en saamhorigheid met hapje & drankje. Tevens kunt u de digitale spectator op de website lezen. Tot slot kunt u deelnemen aan de jaarlijkse Battlefieldtour (afhankelijk van de invulling gratis voor leden of met een kleine bijdrage in de kosten).
 
De kosten voor het lidmaatschap bedragen per jaar voor:
 
Particulier lid € 30,-  Particulier lid buitenland € 30,- + € 15,- bijdrage verzendkosten
 
Instellingen binnenland € 35,-
Instellingen buitenland € 35,- + € 15,- bijdrage verzendkosten
 
Evenementenlid € 10,- (dezelfde voordelen als particulier lid echter zonder toezending van de Militaire Spectator op huisadres) Toeslagen:
  • Een papieren factuur  € 2.50 per factuur
  • Voor verzending naar het buitenland € 15,- bijdrage verzendkosten
Mocht u vragen hebben over het lidmaatschap, of wilt u wijzigingen doorgeven, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.
 
 
De KVBK conformeert zich aan de AVG. Met uw aanmelding als lid van de KVBK geeft u tevens aan bekend en akkoord te zijn met de privacybepalingen zoals beschreven op onze website.  
Adres
Militair

Met het aanmelden geeft u tevens toestemming voor gebruik van een incasso t.b.v. de jaarlijkse contributie in januari (en de contributie naar rato in het jaar van aanmelden). 
Indien u liever een digitale factuur ontvangt en handmatig overboekt dan kunt u mailen naar penningmeester@kvbk.nl. Voor een papieren factuur betaalt u een toeslag van € 2.50 per factuur.

Door dit vakje aan te vinken geeft u aan de nieuwsbrief niet de willen ontvangen.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.